Na Otvorenom prvenstvu Srbije u šišanju Topličanac Marin Šimek (19) osvojio 2. mjesto

J.Š./Varaždinske vijesti | 29.5.2018. u 08:50h | Objavljeno u Društvo

Na međunarodnom Otvorenom prvenstvu Srbije koje se održalo u Novom Beogradu 27. svibnja u konkurenciji od 20-ak ljudi, Topličanac Marin Šimek (19) osvojio je napravljenim frizurama, u ukupnom poretku, 2. mjesto.

- Natjecanje je trajalo cijeli dan, a konkurencija je bila poprilično velika. Za muško šišanje pod nazivom "barber cut" osvojio sam 6. mjesto, za "Hair tatto" 5. mjesto, a za izradu muške komercijalne frizure 1. mjesto. Stoga, za ukupan plasman u kojem se zbrajaju bodovi od gore navedene tri kategorije osvojio sam visoko 2. mjesto - rekao je s ponosom Marin koji radi u jednom topličkom salonu, a posebno se specijalizirao za uređivanje muških frizura i brada.

Inače, Marin se natjecao u uzrastu seniora bez dobne granice i bio je među mlađim sudionicima natjecanja, a iskustvo na natjecanju bit će mu od velike pomoći za daljnje napredovanje u karijeri.

- Za mene je to odličan rezultat, ali i dobra motivacija da više postignem na budućim natjecanjima. Sad već imam određeno iskustvo, ali se treba i dalje usavršavati – kaže sugovornik.

Označeno u