Mladi HNS-a Varaždin prikupili 70 kilograma hrane za životinje u Udruzi Spas

J.Š./Varaždinske vijesti | 19.12.2018. u 18:36h | Objavljeno u Društvo

Mladi HNS-a Varaždin odazvali su se apelu Udruge Spas Varaždin te su prikupili preko 70 kilograma hrane.

- Naši su mladi ovim činom pokazali kako osim za ljude, imaju i veliko srce za životinje. Štićenike udruge razveselili su suhom hranom, konzervama, dekama i ručnicima. Donacijom mladi HNS-a Varaždin osigurali su bolje uvjete svim nezbrinutim ljubimcima koje su svoje utočište pronašli u prostorijama udruge - kažu iz HNS-a.

Donaciju je predala predsjednica Mladih HNS-a Varaždin Dora Jurak.

- Prioritet Mladih HNS-a Varaždin je društveno djelovanje i socijalna osjetljivost, te samim time želimo potaknuti druge da budu društveno odgovorniji. Pozivamo sve da, prema svojim mogućnostima, pomognu Udruzi Spas bilo hranom i potrepštinama ili udomljenjem napuštenih i izgubljenih životinja - istaknula je Jurak.

Predaju donacije podržali su i v.d. predsjednik Podružnice HNS Varaždin Enriko Parlaj, kao i svi članovi Predsjedništva Podružnice HNS Varaždin.

- Vjerujem kako će ova skromna donacija pomoći barem malo volonterima udruge da lakše nastave s brigom o životinjama te ovom prilikom želim zahvaliti Mladima HNS-a koji ovakvim akcijama sudjeluju u brizi za napuštene životinje. Ujedno ovim akcijama želimo senzibilizirati i ostatak javnosti te potaknuti sve građane na brigu o kućnim ljubimcima, posebno u ovo vrijeme blagdana. Zahvaljujemo svim vrijednim djelatnicima i volonterima Udruge SPAS na njihovoj požrtvovnosti i radu s napuštenim životinjama. Siguran sam da će članice i članovi HNS-a i ubuduće sudjelovati u ovakvim akcijama - istaknuo je Parlaj.

Označeno u