Maturantika 2019. pred vratima: maturanti, jeste li pripremili svoje odore? Foto: Arhiva VV

Maturantika 2019. pred vratima: maturanti, jeste li pripremili svoje odore?

IHR/Varaždinske vijesti | 11.5.2019. u 17:34h | Objavljeno u Društvo

Kraj školske godine je pred vratima, posebno za maturante za koje će i ove godine biti organizirana Maturantika.

Maturantika počinje u ponedjeljak, 20. svibnja okupljanjem maturanata u Parku mladih i atraktivnim mimohodom. Maturanti će od Parka mladih krenuti prema Franjevačkom trgu, gdje će s balkona Županijske palače žiri odabrati najljepši maturantski kostim. Maturanti se oko 14 sati vraćaju natrag u Park mladih gdje će biti proglašenje najboljeg kostima i uručenje nagrade: izleta u adrenalinski park Accredo Zasadbreg. Zabava se nastavlja uz DJ-a Davida Mašića, piše srednja.hr
U utorak, 21. svibnja maturanti će vježbati uz stručno vodstvo fitness trenera u Parku mladih, a najizdržljivije također očekuje nagrada. Zadnji dan, u srijedu 22. svibnja pleše se quadrilla. Tradicionalni ples koji plešu maturanti diljem svijeta otplesat će se točno u podne na Korzu ili na Kapucinskom trgu, a sve završava uz program DJ-a u Parku mladih.

Detalje trodnevnog programa koima će maturanti srednjih škola Varaždinske županije proslaviti završetak svog srednjoškolskog obrazovanja predstavit će u ponedjeljak na konferenciji za novinare u 9 sati zamjenik župana Varaždinske županije Tomislav Paljak, zamjenica varaždinskog gradonačelnika Sandra Malenica, načelnik PU varaždinske Predrag Benčić i pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije Miroslav Huđek. Ovogodišnju Maturantiku organiziraju Varaždinska županija, Grad Varaždin i PU varaždinska.

Označeno u