Maškare su uz dobru zabavu osvojile Čevo

J.Š./Varaždinske vijesti | 14.2.2018. u 10:41h | Objavljeno u Društvo

Fašničko se veselje nastavilo i u nedjelju na Čevu u sklopu Cross lige gdje je organizator "Cross lige Čevo" odlučio zimsko kolo održati pod maskama.

Prekrasan sunčan dan, puno veselih ljudi i pozitivnih vibracija urodilo je nezaboravnim druženjem uz maškare. To bi ukratko bio opis događanja pod Čevom i na vrhu Čeva. Već i prije samog starta osjećala se prava opuštena atmosfera uz pregršt raznolikih kostima i maski u kojima su sudionici došli otrčati i osvojiti Čevo.

- Na prijavama su svim sudionicima podijeljene friške krafne zahvaljujući donaciji TZ Novi Marof. S obzirom na to da je jutro još bilo “friško”, naša “zumbica” Ivana se potrudila da nas sve zagrije, a vrhunac zagrijavanja dogodio se neposredno pred start na samom mostu kada je veći dio trkača – maškara odradio “kaubojski ples”. Nakon zagrijavanja i plesa 80-ak maškara je "otrčalo" na Čevo - rekli su organizatori dodajući da se ipak radi o sportskoj ligi pa su odabrani i pobjednici.

Kod žena najbolji rezultat postigla je Štefica Bubnjarić, druga je bila Ivana Šumečki, a treća Mišela Kovač dok je od muškaraca najbolji bio Vladimir Slunjski, drugi je bio Darko Petak, a treći Josip Lacković.

Označeno u