Članovi PK Vidra koji su nastupili na najecanju u Zagrebu

Mala vinička "Vidra" Brunela Hrženjak pokazala čeličnu volju: umjesto 50 isplivala 100 m

| 8.5.2017. u 12:34h | Objavljeno u Sport

Plivački klub Natator i Zagrebački športski savez osoba s invaliditetom su na bazenu Utrina organizirali su Otvoreno regionalno prvenstvo Hrvatske u plivanju za sportaše s invaliditetom.

Na natjecanju je nastupilo 109 plivača iz 16 klubova, među kojima i članovi PK Vidra iz Varaždina. Nikola Kosec osvojio je prvo mjesto na 50 m slobodno; drugo mjesto na 50 m leđno, treće mjesto na 50 m delfin. Roko Lazić svoj prvi plivački nastup obilježio je sa dva prva mjesta na 50 m leđno i 50 m prsno.

Najmlađa Vidra Brunela Hrženjak pokazala je čeličnu volju, otplivavši i više nego što je bilo potrebno. Budući da u Varaždinu trenira u 25 metarskom bazenu, Brunela je umjesto 50 metara isplivala 100 metara, čime je osim čelične volje pokazala i zavidno motoričko znanje iz prsne tehnike.

Svi Vidraši dokazali su da se upornost, trud i rad nagradjuju uspjehom te nastavljaju s pripremama za 4. Međunarodni plivački miting u plivanju za osobe s invaliditetom koje organizira ŠD Plavalček 3.lipnja na bazenima Brestanica u Sloveniji.