Ljeto na Kapucinskom: Besplatni teren za odbojku na pijesku, koncerti, ples, beach bar...

D.P./Varaždinske vijesti | 3.7.2017. u 10:45h | Objavljeno u Društvo

Iako je održavanje Ljeta na Kapucinskom bilo pod znakom upitnika, nova gradska vlast osigurala je 130.000 kuna za održavanje manifestacije koju su varaždinska Turistička zajednica i Gradska tržnica u rekordnom roku organizirale.

- Na Kapucinski trg je tako dovezeno više od 200 tona pijeska te je uređen teren za odbojku na pijesku u većim dimenzijama, koji će biti korišten i za rukomet na pijesku. Uređen je pješčanik za najmlađe, "beach bar" i zona za osvježenje s vodenom maglicom - kazala je na predstavljanju Ljeta na Kapucinskom direktorica varaždinskog Turističkog ureda Jelena Toth koja je pozvala Varaždince da se uključe u zabavu u sportsko-rekreacijsko-zabavnoj zoni koja će trajati sve do 5. kolovoza kada počinju pripreme za Špancirfest.

- Zahvaljujući Gradu Varaždinu svi sadržaji na trgu, pa tako i korištenje terena za odbojku su besplatni. Jedino što treba, je rezervirati termin u ugostiteljskim objektima na Kapucinskom ili na brojeve telefona 042/421-494 ili na 091/5551120 - kazala je J. Toth.

Osim toga, na Kapucinskom Varaždince čekaju i plesne večeri uz plesni klub Takt, koncert Mije Dimšić 22. srpnja, dječje igre, zabavni program i još mnogo toga. Zamjenica varaždinskog gradonačelnika Sandra Malenica kazala je kako joj je izuzetno drago što su svi zajedno u tako kratkom roku uspjeli organizirati manifestaciju. Istaknula je kako su za razliku od prijašnjih godina svi programi besplatni, te kako je posebno značajan program Final 4 koji će se održavati 14. i 15. srpnja i koji je zapravo uvertira za Europsko prvenstvo u rukometu čiji je Varaždin domaćin u siječnju iduće godine.

- Ideja je da Final 4 postane i jedan od stalnih sadržaja Varaždina - zaključila je. D.P.

Označeno u