Nasmijte se uz predstavu Krtice Kerekesh Teatara i pomozite mačkama

NL/VV | 29.3.2017. u 09:20h | Objavljeno u Društvo

Na Varaždinskoj tržnici volonterke udruge Sklonište dobrote u subotu su imale štand na kojem su svi zainteresirani mogli saznati sve o radu udruge, projektu USV (Uhvati- Sterilziraj-Vrati), kupiti koji od „suvenira“, donacijom podržati rad udruge te ujedno kupiti ulaznice za predstavu Krtice.

- Riječ je o komediji Kerekesh Teatra u kojoj se na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama bori domar Stjepan Radički. Komedija je nagrađivana i itekako vrijedna gledanja te vas pozivamo da svakako rezervirate svoje mjesto, dobro se nasmijete a ujedno na taj način i pomognete udruzi Sklonište dobrote. Udruga trenutno brine o stotinjak mačaka, smještenih kod privremenih teta i stričeka čuvalica, a s dolaskom proljeća pristiže ih još. Do sada je spašeno preko 600 mačaka, a oko 400 ih je udomljeno. Dosta mačaka koje su trenutno na skrbi teško su bolesne te je pomoć itekako potrebna - istaknuli su iz udruge.

Sav prihod od prodaje ulaznica, Kerekesh Teatar odlučio je donirati za zbrinjavanje napuštenih mačaka.

- Volonteri Udruge ovom prilikom žele se još jednom zahvaliti na ovoj predivnoj gesti Kerekesh Teatru te naravno svim dobrim ljudima koji su lijepom gestom i donacijom podržali rad naše udruge. Također želimo zahvaliti i Park Boutique Hotelu Varaždin, koji će nam ustupiti prostor kako bi se predstava mogla održati - napomenuli su.

Pozvali su sve građane da dođu u nedjelju, 9. travnja u 20 sati na adresu Ul. Juraja Habdelića 6, Varaždin, u Park Boutique Hotel i pogledaju komediju. Cijena ulaznice je 40 kuna.

Kontakt za prodaju ulaznica:

- u Varaždinu: Petra 098 555 573

- u Čakovcu: Tijana 098 1809 442

Udruga za zaštitu mačaka „Sklonište dobrote“ osnovana je početkom 2013. godine sa ciljem humanog smanivanja broja napuštenih, zlostavljanih i zanemarivanih mačaka na području Međimurske i Varaždinske županije, ali i šire ako imaju mogućnosti.

Organizatori: Udruga "Sklonište dobrote"

Izvođači: Kerekesh Teattar

Prostor: Park Boutique Hotel Varaždin