Kavoljupci, Franck vas danas časti Crema stickovima!

vv | 1.10.2016. u 07:41h | Objavljeno u Društvo

Povodom Međunarodnog dana kave,  1. listopada, Franck je ove subote odlučio počastiti ljubitelje ovoga omiljenog napitka. Tako, uz narudžbu Franck kave, svim obožavateljima crnoga napitka poklanja Franck Crem stick 2GO u varaždinskim kafićima Old city pub, Ritz i Florijan.

-Pozivamo sve one koji žele uživati u vrhunskoj kavi i na taj način proslaviti njezin rođendan da nam se pridruže u odabranim ugostiteljskim objektima Franck partnera, poručuju iz Francka.

U skladu s ciljevima Međunarodnog dana kave, kako dodaju, Franck podržava male uzgajivače kave.

-Franck aktivno podržava i u svome poslovanju primjenjuje načela održivosti i odgovornosti na kojima se temelji Međunarodni dan kave.  Naime, u sklopu International Coffee Partners, čiji je član zajedno s vodećim europskim proizvođačima kave, Franck financijski i savjetodavno podržava realizaciju globalnih projekata s ciljem osnaživanja i pružanja podrške malim uzgajivačima kave u primjeni održivih praksi koje im omogućuju povećanje prinosa, bolju kvalitetu usjeva, veću konkurentnost, učinkovitiji pristup tržištu te poboljšanje radnih i životnih uvjeta. Prednosti za Franck, kao i ostale članove ICP-a, nisu financijske prirode, već se ogledaju kroz osiguravanje dostupnosti najbolje moguće kvalitete sirovine što se dalje prenosi na potrošače, napominju u Francku dodajući da se više o tome može doznati na www.coffee-partners.org