Iduću subotu svi u TTS na zumbu!

Varaždinske vijesti | 14.1.2017. u 20:13h | Objavljeno u Društvo

U subotu, 21. siječnja u 16 sati sprema se prava poslastica za sve zaljubljenike u Zumba® fitness, ali i sve one koji se tek žele upoznati sa ovom vrstom vježbanja i zabave. Naime, TTS Sport centar bit će domaćin zanimljivog plesno-fitness događaja.

Subotnji aktivni dan u TTS-u započet će Jamsessionom, koji je dodatna edukacija za sve licencirane Zumba® fitness instruktore. Edukaciju će održati Jelena Diklić – Zumba®Jammer iz Zagreba skupa sa Zumba®Jammerom iz Mađarske, Adamom Horvatom.

Poslijepodnevni sati rezervirani su za sve vas zaljubljenike uZumba® fitness, ali i one koji će to tek postati. Adam Horvath, dolazi iz Mađarske gdje se od malih nogu aktivno bavi latino američkim plesovima. Njegov talent prepoznala je i sama Zumba fitness kompanija, koja ga je izabrala da bude Zumba®Jammer, specijalist za Zumba® koreografije.

Adam će održat svoj masterclass u trajanju od sat vremena skupa sa Jelenom Diklić, također Zumba®Jammerom gdje će vam kroz vježbu, ples i veselje pokazati neke od njegovihZumba® koreografija.

Adamov je trening idealna prilika da se upoznate sa svim čarima koje Vam pruža Zumba® i uhvatite ludi latino ritam, ali i dobro se preznojite. Organizatori naglašavaju kako za njegov sat nije potrebno apsolutno nikakvo prijašnje predznanje, već samo dobra volja i želja za plesom i zdravim životom.

Na masterclassu će također sudjelovati iZumba® instruktorica u TTS-u Ivana Šumečki pa je ovo i odlična prilika da je upoznate ukoliko je Zumba® način vježbanja koji želite nastaviti u TTS Sport centru.

Kotizacija za Zumba® masterclassAdama Horvatha iznosi 40 kuna, a može se platiti po dolasku.