I Ludbreg se u subotu uključuje u Zelenu čistku

Varaždinske vijesti | 19.4.2017. u 18:54h | Objavljeno u Društvo

Grad Ludbreg i ove godine uključuje se u najveću ekološku kampanju u Hrvatskoj - "Zelena čistka – Let’s do it Croatia!". Zajednička jednodnevna akcija čišćenja divljih odlagališta otpada Zelena čistka najveći je ekološki volonterski projekt u Hrvatskoj.

- Čist okoliš je pravo i obveza svih nas. Jedino biće koje stvara otpad je čovjek, a njegovo neodgovorno ponašanje dovest će u pitanje opstanak svih. Uključimo li se svi u kampanju za čisti okoliš, omogućit ćemo bolju budućnost i nama i budućim generacijama - ističu iz Grada Ludbrega.

Središnja akcija Zelene čistke ove će se godine provesti 22. travnja (subota), kada svatko može postati volonter, odvojiti par sati svog vremena, doći na najbliži punkt i pomoći u zbrinjavanju otpada.

U Ludbregu će okupljanje sudionika biti u 9 sati kod Lovačkog doma.

- Molimo vas da se prikladno obučete i sa sobom ponesete rukavice. Nakon akcije čišćenja okoliša, organizirat će se i druženje svih sudionika. Vjerujemo da ćete se odazvati ovom pozivu i da će upravo naši građani dati svoj puni doprinos uspjehu Zelene čistke u Gradu Ludbregu i cijeloj Hrvatskoj - uputili su poziv iz Grada Ludbrega.

Označeno u