Fotonatječaj BBK Ivanščice, uhvatite vrhunske trenutke utrke Foto: BBK Ivanščica

Fotonatječaj BBK Ivanščice, uhvatite vrhunske trenutke utrke

Varaždinske vijesti | 6.6.2017. u 13:35h | Objavljeno u Društvo

U punom jeku organizacijskih priprema i potrage za volonterima kojima će se dodijeliti zadaci kao što su osiguranje staze, (svatko dobiva poziciju uz stazu, stoji se na 15 točki, a posao se obavlja za vrijeme treninga i utrke), najavljivanje vozača pomoću zviždaljke, micanje potencijalnih opasnosti sa staze (grane, kamenje i slično) te sakupljanje otpada nakon utrke (trake koje obilježavaju stazu), BBK Ivanščica traži i kreativce!

Izazov koji postavlja uprava Udruge BBK Ivanščica upućen je fotografima - profesionalnim i amaterima. Kako bi osvojili super nagradu, fotografi će morati pokušati uhvatiti vrhunske trenutke utrke na za to predviđenim pozicijama. Zvuči jednostavno? I jest, samo valja napomenuti kako u konkurenciju ne ulaze fotografije snimljene kamerama mobitela.

Pravila su jednostavna – fotografija s najviše skupljenih lajkova na službenoj FB stranici BBK Ivanščica, pobjeđuje! Fotografije ćete moći prijaviti slanjem na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a one će se objavljivati već od 25. 6. do 27. 6., s time da će skupljanje lajkova trajati do nedjelje, 2.07., što znači da je proglašenje pobjednika već 3. 6., tijekom jutarnjih sati.

Osim neizbježne popularnosti, najsmjelijeg fotografa čeka izvrsna nagrada – SAMSUNG 3.0 stick od 128 GB! Utrka DH IVA 6 održat će se 24. i 25. lipnja, pod pokroviteljstvom grada Ivanca.