FOTO: Spektakularni nastup Bože Vreće obilježio prvi vikend Špancirfesta Foto: Špancirfest

FOTO: Spektakularni nastup Bože Vreće obilježio prvi vikend Špancirfesta

Varaždinske vijesti | 21.8.2017. u 12:40h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Prvi festivalski vikend napunio je ulice i trgove Varaždina posjetiteljima željnim istraživanja i isprobavanja svega što im se nudi, a nudi im se mnogo i raznoliko.

U oceanu koncerata, izlagača, uličnih performansa, glazbe, street-food delicija u Kraljevskoj zoni, Vinskog grada, radionica i predstava za klince u Parku kreative, Vindilanda, Kreativnice u Uskoj ulici, Obrtničke i Art-ulice i bezbroj drugih sadržaja, zaista je nemoguće sa Špancirfesta se vratiti neutažene žeđi za zabavom, novim iskustvima i uživanjem svim osjetilima.

Božo Vrećo je prepunom gledalištu Croatia osiguranje pozornice kod vile Bedeković poklonio izniman koncert. Njegov emotivni i inspirativni sevdah koji ruši granice između tradicionalnog i modernog u bajkovitom okruženju jedne od najljepših ljetnih pozornica u Hrvatskoj, već sada možemo to reći, spada među najbolje koncerte ikada održane na Špancirfestu.

Istovremeno je na pozornici u Kraljevskoj zoni Špancirfesta veliki show održao Queen Real Tribute. Autentičnim zvukom i nizom najvećih hitova jednog od najvažnijih bendova svih vremena te reinkarniram Freddyjem na pozornici osvojili su srca i grla tisuća raspjevanih posjetitelja i ionako pozitivnu amtosferu Špancirfesta dodatno obojali toplim bojama.

A protiv uspavanog ponedjeljka Špancirfest se odlučio boriti vrhunskim programom.