FOTO: Ivanečki fotograf Domagoj Sever otvorio izložbu Sights of Croatia u Kuala Lumpuru Foto: Grad Ivanec; Domagoj Sever

FOTO: Ivanečki fotograf Domagoj Sever otvorio izložbu Sights of Croatia u Kuala Lumpuru

Varaždinske vijesti | 1.7.2019. u 20:24h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

U suradnji s Ministarstvom vanjskih i europskih poslova, a u sklopu projekta kulturne promidžbe, javne diplomacije i međunarodne prepoznatljivosti Republike Hrvatske, na sam Dan državnosti u glavnom malezijskom gradu otvorena je izložba ivanečkog fotografa Domagoja Severa nazvana Sights of Croatia.

Autor je izložio 30 fotografija koje redom prikazuju najljepše hrvatske kulturne i prirodne ljepote, a među njima su i četiri fotografije iz naše županije – dvije iz Trakošćana, jedna iz Varaždina te jedna s motivom lepoglavske čipke.

Izložba je organizirana u suradnji s veleposlanikom Krešom Glavačem i Veleposlanstvom u Kuala Lumpuru, koje pokriva Vijetnam, Laosku Narodnu Demokratsku Republiku, Mjanmar, Brunej Darussalam i Kambodžu.

Izložba je otvorena pred tristotinjak uzvanika na predivnom Wet Decku hotela W.

Nakon Kuala Lumpura, izložba putuje u Hanoi (Vijetnam), Jakartu (Indonezija) i Tokio (Japan) što znači da će najljepše hrvatske prirodne i turističke vrednote imati prilike vidjeti javnost Dalekog istoka, koja zadnjih godina pokazuje velik interes za turističke posjete Hrvatskoj.