FOTO: Boxmark radnicima organizirao završnu proslavu, podijeljena i priznanja "jubilarcima"

Varaždinske vijesti | 31.12.2017. u 13:45h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Tvrtka Boxmark Leather, jedan od vodećih proizvođača kožne galanterije za automobilsku industriju, svake godine organizira završnu proslavu za sve svoje radnike.

Ove je godine proslava održana 29. prosinca u velikoj dvorani varaždinske Arene, s obzirom na ukupan broj radnika, kojih je više od 3.400, te činjenicu da u susjedstvu, u Trnovcu, Boxmark zapošljava glavninu ukupnog broja zaposlenih.

Priznanja “jubilarcima”

Gotovo cjelodnevno završno druženje započelo je svečanom podjelom priznanja “jubilarcima”, a riječ je o 270 radnika koji iza sebe imaju 10 ili 15 godina neprekidnog rada u tvrtki. Za njihovo dugogodišnje zalaganje i trud, članovi Uprave Tomislav Cesarec, Nives Kampare i Marijan Batina uručili su im prigodne plakete te novčane nagrade pa su tako radnici za 10 godina rada primili 500 kuna, a radnici koji su u Boxmarku od samog početka, 15 godina, primili su po 750 kuna.

- Iskreno zahvaljujem svima koji ste s nama već 10 i 15 godina, na vašem predanom radu, suradnji i vrijednom doprinosu poslovanju i ostvarenju ciljeva tvrtke. Želim vam da i dalje budete tako predani i da budete uzor za naše nove, mlade radnike jer jedino uz vaš primjer i pomoć, i oni sami mogu dati svoj izniman doprinos poslovanju naše tvrtke – istaknuo je u kratkom obraćanju član uprave i direktor proizvodnje Tomislav Cesarec, nakon čega su podijeljena priznanja, uz veliki pljesak okupljenih svakom od “jubilaraca”.

Kako bi na zajedničko druženje imali i lijepu uspomenu, ovaj svečani trenutak ovjekovječen je zajedničkom, milenijskom fotografijom svih jubilaraca, koji su se potom okupili i na kratkom domjenku.

U poslijepodnevnim je satima počelo i zajedničko druženje svih radnika, kojih se Areni okupilo više od 2.000, a osim iz pogona u Trnovcu, došli su i radnici iz pogona u Zlatar Bistrici i Slavonskom Brodu. Budući da je cilj završne godišnje proslave, koju Boxmark organizira u suradnji s radničkim vijećem i suradnicima, da se radnici dobro zabave, za njih je organizirana i predstava u izvedbi Kerekesh Teatra uz koju su se svi dobro nasmijali. Ništa manje veselo nije bilo ni nakon predstave na druženju uz hranu i piće u neograničenim količinama, te, naravno, živu glazbu.

Više pročitajte u tiskanom izdanju Varaždinskih vijesti

Označeno u