Filmski naslovi za velike i male ovog vikenda u kinu Galerija Foto: Kino Galerija

Filmski naslovi za velike i male ovog vikenda u kinu Galerija

I.D./Varaždinske vijesti | 3.11.2016. u 14:40h | Objavljeno u Društvo

Ovaj vikend u kinu Galerija možete pogledati dva igrana filma nezavisne produkcije - "Sabina K." i "Zbog tebe" - i animirani film "Svemirska avantura 2".

Film američkog režisera Cristobala Krusena „Sabina K.“ govori o potresnoj istinitoj priči Sabine koja, nakon razvoda braka, ostaje sama sa dvoje djece. Nedugo potom Sabina sreće Sašu, starog prijatelja iz Armije BiH u kojeg se i zaljubljuje. Ali, nije sve tako bajno - Sabina je muslimanske vjeroispovijesti, a Saša katoličke. Ovo nije ratni film, već priča o tragediji ljubavi koja ne može uvijek pobijediti mržnju i netoleranciju. U kinu Galerija se prikazuje u četvrtak, 3. studenoga u 19 sati, a cijena ulaznice iznosi 15 kuna.

Domaći film „Zbog tebe“, prvijenac hrvatskog redatelja Anđela Jurkasa s impresivnom domaćom glumačkom ekipom i vrhunskom glazbom, bit će prikazan u varaždinskom gradskom kinu u petak, 4. studenoga i subotu, 5. studenoga u 19:30 sati. Govori o ljudima, ljubavi, pop kulturi, pištoljima, izborima, vjeri, gluposti i svakom danu na Balkanu. Prvi je iz trilogije o ljubavi i muško-ženskim odnosima. Ulaznica za ovaj film košta 20 kuna, a kao i za sve ostale projekcije, moguće ju je kupiti na varaždinskom Korzu u Suvenirnici Varaždinskih vijesti i na blagajni kina prije samog početka.

"Svemirska avantura 2", sinkronizirani, animirani film donosi priču o psima na mjesecu, odnosno o Pushoku u potrazi za izgubljenim ocem astronautom. Unatoč svim zabranama, Pushok se ukrca na raketu koja ide prema Mjesecu te uskoro otkiva kako nije sam, već su s njim njegova mama, macho majmun i beba izvanzemaljac. Zajedno će naučiti pravo značenje zajedničkog rada u potraži za Pushokovim ocem. "Svemirska avantura 2" je na rasporedu u nedjelju, 6. studenoga u 17 sati, a ulaznice su dostupne po cijeni od 20 kuna.

Raspored projekcija za cijeli studeni dostupan je na službenim stranicama kina Galerija.

Označeno u