Filmski naslovi za velike i male ovaj vikend u kinu Galerija

V.V. | 4.11.2016. u 17:34h | Objavljeno u Društvo

Ovaj vikend u kinu Galerija možete pogledati igrani film nezavisne produkcije „Zbog tebe“ i animirani film „Svemirska avantura 2“.

Domaći film „Zbog tebe“, prvijenac hrvatskog redatelja Anđela Jurkasa s impresivnom domaćom glumačkom ekipom i vrhunskom glazbom, bit će prikazan u varaždinskom gradskom kinu u petak, 4. studenoga i subotu, 5. studenoga u 19:30 sati. Govori o ljudima, ljubavi, pop kulturi, pištoljima, izborima, vjeri, gluposti i svakom danu na Balkanu. Prvi je iz trilogije o ljubavi i muško-ženskim odnosima.

„Svemirska avantura 2“, sinkronizirani, animirani film donosi priču o psima na mjesecu, odnosno o Pushoku u potrazi za izgubljenim ocem astronautom. Unatoč svim zabranama, Pushok se ukrca na raketu koja ide prema Mjesecu te uskoro otkiva kako nije sam, već su s njim njegova mama, macho majmun i beba izvanzemaljac. Zajedno će naučiti pravo značenje zajedničkog rada u potraži za Pushokovim ocem.

svemirska avantura 2 studeni

„Svemirska avantura 2“ je na rasporedu u nedjelju, 6. studenoga u 17 sati, a ulaznice su dostupne po cijeni od 20 kuna.

Ulaznica za ova dva filma, kao i za sve ostale projekcije, moguće ju je kupiti na varaždinskom Korzu u Suvenirnici Varaždinskih vijesti i na blagajni kina prije samog početka.

Raspored projekcija za cijeli studeni dostupan je na službenim stranicama kina Galerija.

Video sadržaj