DŠR Lančić-Knapić pobjednici 2. rekreativnog susreta žena Varaždinske županije u Ivancu Foto: DŠR Lančić-Knapić

DŠR Lančić-Knapić pobjednici 2. rekreativnog susreta žena Varaždinske županije u Ivancu

J.Š./Varaždinske vijesti | 27.10.2017. u 13:40h | Objavljeno u Društvo

Društvo za športsku rekreaciju "Lančić-Knapić" prošlu je subotu organiziralo u Ivancu Druge rekreativne susrete žena Varaždinske županije.

Pobijedila je ekipa „DŠR Lančić-Knapić“, druga je bila ekipa „Udruga građana Prigorec“, a treća ekipa „Žene Mjesnog odbora Kaniža“. Slijedile su ekipe: DŠR Salinovec, UŠR Višnjica, USR Stažnjevec, Forum žena Lepoglava i Udruga žena Podevčevo.

Natjecateljski program sastojao se od sedam sportsko-rekreativnih disciplina kao što su viseća kuglana, pikado, slobodno bacanje košarkaške lopte u koš, skok u dalj s mjesta, bacanje kolutova na štap, vođenje nogometne lopte te gađanje rukometnom loptom.

Za osvojena prva tri mjesta u ukupnom poretku ekipe su dobile pehare, a sve ekipe primile su diplomu za sudjelovanje na natjecanju. Natjecanje su proveli suci: Ivan Bakarić, Božidar Lančić, Goran Habek, Damir Vitez, Mirko Friščić i Mario Surjak.

Dodjela nagrada, domjenak, druženje i zabava održali su se u društvenom domu u Knapiću. Nagrade su dodijelili tajnik Zajednice sportskih udruga grada Ivanca, Boris Gotal i predsjednik Saveza sportske rekreacije Varaždinske županije, Velimir Čić.

UKUPNI REZULTATI:
1.DŠR Lančić-Knapić – 314 bodova
2.UG Prigorec – 305 bodova
3.ŽMO Kaniža – 293 boda
4.DŠR Salinovec – 287 bodova
5.UŠR Višnjica – 284 boda
6. USR Stažnjevec – 277 bodova
7. FŽ Lepoglava – 266 bodova
8.UŽ Podevčevo 263 boda