Drugo izdanje Varaždin Biergarten: puno piva, ali i craft likera te džina

vv | 5.6.2019. u 11:42h | Objavljeno u Društvo

Varaždin Biergarten II, nakon prošlogodišnjeg starta, održat će se na istome mjestu, Jagićevom šetalištu, ali ne samo tijekom jednog vikenda, već od 7. do 16. lipnja, dakle dva vikenda i tjednu između njih. Dakle, početak je već ovog petka,

- Varaždin Biergarten II biti će raj za pivoljupce. Umjesto pet, ove godine bit će deset kućica s pivom, a osigurali smo i kupole u slučaju kiše. U najljepšem varaždinskom parku predstavit će se gotovo svi koji nešto znače u hrvatskoj pivarskoj industriji. Prvi vikend predstavit će se sa svojom posebnom ponudom veliki pivari, kao što su Zagrebačka pivovara, Osječka pivovara, Heineken iz Karlovca, Carlsberg i Laško. Vikend iza nastupaju crafteri, poput Varionice i ostalih, veli Robert Magić iz ShowConcepta, koji je organizator uz Medinu škrinju i Maraschino Craft bar.

- Tijekom idućeg tjedna održavat će se natjecanje u Kanaderu, bit će i predavanja, kao i iznenađenja.

- Imat ćemo i spirt bar, budući da se u subotu obilježava svjetski dan džina, a u ponudi će biti i craft viski i craft liker od Vutre, napominje Magić, dodajući da su osigurana i dva street fooda, kao i prigodna glazbena kulisa.

pivo_2019.jpg

Označeno u