Donacijskom prodajom ručnih radova prikupljali sredstva za terapijske radionice Foto: Udruga D.I.A.

Donacijskom prodajom ručnih radova prikupljali sredstva za terapijske radionice

I.D./Varaždinske vijesti | 27.12.2017. u 16:27h | Objavljeno u Društvo

Udruga za potporu, pomoć i ozdravljenje oboljelih od depresije i anksioznosti Varaždinske županije - D.I.A., organizirala je 22. i 23. prosinca, u sklopu Božićnog sajma u trgovačkom centru Lumini, još jednu donacijsku izložbu.

Kupnjom radova članova udruge posjetitelji su mogli pomoći u nabavci materijala za kreativne radionice na kojima članovi izmjenjuju iskustva i pomažu jedni drugima savjetima kako bi lakše prebrodili svoje probleme.

- Zahvaljujemo svima koji su nas posjetili za štandom u Lumini centru koji nam je omogućio da izlažemo ta dva dana - napomenula je Andreja Dvorščak iz udruge D.I.A. te se i ovom prilikom osvrnula na stigmu koja prati oboljele od depresije i sličnih bolesti.

- Mnogi ne žele ni čuti za to da bi bili članovi u ovoj udruzi, jer smatraju da je to ponižavajuće i da će ih drugi odbacivati. Ne trebate tako misliti, mi ćemo vam, ako treba, osigurati anonimnost i nećemo vas osuđivati. Pozivamo sve da nam se pridruže, čak i ako nemaju psihičkih bolesti. Svi ste dobrodošli - istaknula je Dvorščak.

udruga_dia_-_donacijska_prodaja_lumini_2.jpg