Dođite na ayurvedske konzultacije i pulsnu dijagnostiku u Beretinec

Varaždinske vijesti | 26.2.2018. u 09:40h | Objavljeno u Društvo

Nakon ispunjene Skupštinske dvorane Županijske palače u Varaždinu na predavanju „Ayurveda – Znanost o životu“ 30. siječnja, dr. Nikhil M. Dongarkar, izvorni ayurvedski liječnik iz Indije i predstavnik Sri Sri Ayurvede Europe ponovo dolazi u SATTVA – Centar zdravlja i sreće u Beretincu i održat će ayurvedske konzultacije i pulsnu dijagnostiku u ponedjeljak 5. ožujka od 9 do 17 sati.

Biti će to prilika za sve zainteresirane da vide praktičnu primjenu izvornog znanja ayurvede, da saznaju sve o vlastitoj konstituciji, mogućim poremećajima u njoj koji dovode ili mogu dovesti do bolesti, a sve to putem jedinstvenog alata kojeg imaju ayurvedski liječnici – pulsne dijagnostike.

Pristup ayurvede je potpuno individualan. Ayurvedski liječnik uvijek liječi osobu samu, a ne bolest ili njene simptome. Terapija za dovođenje naše psihofizičke konstitucije u ravnotežu uključuje ayurvedske preparate, ayurvedske tretmane, masaže, vježbe disanja, meditaciju, yogu i individualnu preporuku za prehranu.

Za vikend 2-4. ožujka se u SATTVA – Centru zdravlja i sreće održava Art of Living Program sreće, jedinstvena anti-stres radionica kojom se dolazi do unutarnjeg izvora mira i radosti. Isti dan kada se održavaju ayurvedske konzultacije, 5. ožujka, u večernjim satima od 18.30 je na programu KUHAONICA – radionica pripreme cjelovitog vegetarijanskog obroka na kojoj će se učiti kako pripremati kombinirao sirovo i kuhano povrće, žitarice i grahorice za povećanu razinu energije i optimalno zdravlje.

Prijaviti se i informirati o programima u SATTVA – Centru zdravlja i sreće možete na telefon 042/350-513, mobitel 091/6000-245, email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili web: www.sattva-centar.hr.

Označeno u