Dijelimo ulaznice za koncerte Učiteljica, Mladena Grdovića i Mejaša te predstavu "Dimnjačar" Foto: Petrijanec

Dijelimo ulaznice za koncerte Učiteljica, Mladena Grdovića i Mejaša te predstavu "Dimnjačar"

Varaždinske vijesti | 25.6.2019. u 20:53h | Objavljeno u Društvo

Općina Petrijanec krajem ovog vikenda ulazi u predzadnji tjedan obilježavanja Dana Općine Petrijanec 2019. blagdan svetog Petra i Pavla

U petak, 28. lipnja, na Trgu sv. Petra nastupat će Učiteljice i Acoustic band, a posjetitelje očekuje bogata ugostiteljska ponuda.

U subotu, 29. lipnja, održava se proštenje, a osim ribičkog natjecanja u lovu ribe, u večernjim će se satima održati koncert Mladena Grdovića i Mejaša.

U nedjelju, 30. lipnja, od 11 sati igra se utakmica KK Petrijanca protiv KK Vinice, a od 20 sati na rasporedu je predstava Kerekesh teatra 'Dimnjačar'.

Obilježavanje Dana općine završava u nedjelju, 7. srpnja, kad će se održati vatrogasno natjecanje zaprežnim špricama.

Varaždinske vijesti ovom prigodom dodjeljuje vjernim čitateljima pet ulaznica (5x1) za koncert Učiteljica, dvije ulaznice (2x1) koncert Mladena Grdovića i Mejaša te pet ulaznica (5x1) za kazališnu predstavu Kerekesh teatra. Sve što trebate učiniti je u komentarima napisati na koji od navedenih evenata želite ići na objavi ovog članka na Facebook stranici Varaždinskih vijesti i mi ćemo slučajnim odabirom dodijeliti ulaznice sretnim dobitnicima.