Dijelimo dvije ulaznice za mističnu šetnju s varaždinskim coprnicama 29. prosinca

V.V. | 27.12.2017. u 09:00h | Objavljeno u Društvo

U petak 29. prosinca varaždinska tvrtka Tura organizira mističnu turu "Tragom varaždinskih coprnica" kojom će se pozdraviti od Stare i dočekati Novu godinu.

Tijekom mistične šetnje Varaždinom moći ćete saznati tko su bile vještice, kako funkcionira magija u odnosu na religiju, kako dolazi do progona i kako su ih otkrivali, zatvarali, mučili i palili... Tko su bile Kata, Urša i Dora i mnoge druge zanimljive stvari.

Za turu vam dijelimo dvije ulaznice.

Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na Facebook stranici Varaždinskih vijesti označiti (tagati) osobu s kojom želite u mističnu šetnju, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnike, čija imena ćemo objaviti u petak 29. prosinca prijepodne.

Inače, tura traje 88 minuta, a cijene ulaznica su 88 kn za odrasle, 66 kn za djecu od 7 do 16 godina, a mlađi od 7 godina ne plaćaju ako su u pratnji odrasle osobe koja je platila šetnju.

Ulaznice se mogu kupiti preko sustava Eventim.hr na webu te na svim njihovim prodajnim mjestima. U Varaždinu je to Suvenirnica Varaždinskih vijesti i većina Tisak prodajnih mjesta.

Označeno u