Dijelimo 4x2 ulaznice za Čakovec AirShow

V.V. | 31.5.2017. u 11:38h | Objavljeno u Društvo

Aeroklub Međimurje slavi 70. obljetnicu postojanja i tim povodom nadolazeći vikend organizira veliki aeromiting Čakovec AirShow za koji vam mi dijelimo četiri puta po dvije ulaznice!

Ako želite ulaznice, pošaljite nam mail s naznakom "Za aeromiting" Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U mailu nam napišite svoje podatke (ime, prezime, adresa).

Četiri dobitnika objavit ćemo u petak 2. lipnja do 12 sati.

Inače, na aeromitingu u subotu, 03. lipnja, svi zainteresirani pozivaju se na “Dane otvorenih vrata”. Subota je rezervirana i za trening modelara te skakanje padobranaca uz mogućnost skakanja u tandemu – Sva mjesta za tandem skokove su popunjena!

Također, posjetitelji će moći razgledati aerodrom i zrakoplove koji će nastupati idućeg dana. Članovi Aerokluba će im biti na raspolaganju za pitanja i stručno vodstvo.

Svi zainteresirani mogu se informirati o aktivnostima Aerokluba Međimurje i školi letenja na reklamnom otoku sa promotivnim materijalom.

U nedjelju, 04. lipnja, Airshow otvaraju slobodno leteći zmajevi (vuća vitlom), slijedi nastup jedrilica, žirokoptera i zrakoplova generalne avijacije.

Ljubitelje modelarstva očekuju nastupi mlaznih i klipnih RC modela, dok će ljubitelji adrenalina doći na svoje nastupima akrobatskih aseva Zoltana Vereša i Pétera Besenyeia te nastupima Krila Oluje i ekipe Flying Bulls.

Za “grmljavinu” na ovogodišnjem aeromitingu pobrinuti će se MiG-21, JAS 39 Gripen te po prvi puta pred hrvatskom publikom – Eurofighter Typhoon koji dolazi iz Austrije.

Najave sudionika, direktni prijenos aeromitinga i atraktivni snimci iz kabina zrakoplova samih sudionika (uživo) posjetitelji će moći pratiti na velikom video zidu.

Cijena ulaznice iznosi 25 kuna za odrasle (uz osiguran parking), dok je za djecu do 15 godina ulaz besplatan. Sve posjetitelje aeromitinga očekuje adrenalinski vikend uz bogatu gastronomsku ponudu.

Označeno u