Današnja sunčana subota u Varaždinu nudi niz zanimljivih događanja

Varaždinske vijesti | 14.10.2017. u 08:18h | Objavljeno u Društvo

Sunčani vikend koji je pred nama naprosto mami da izađemo van i uživamo u blagom suncu. Ukoliko nemate priliku otići na kraći izlet, planinarenje, ili prošetati po šumi u potrazi za kestenima, imate sreće jer vam se u Varaždinu danas nudi pregršt zanimljivih događanja.

Na varaždinskom placu od 9 sati ujutro, uz uobičajeni shopping domaćih zdravih namirnica, možete kušati i pečene kestene, pite, medenjake i kekse od kestena, ali i zaplesati uz dobru glazbenu podlogu za koju su zaduženi tamburaši iz sastava 'Špancir', no živo će zasigurno biti i u samom centru grada.

Naime, na Franjevačkom trgu u 10.15 sati bit će svečano otvorena manifestacija Dani kruha na kojoj će ove godine sudjelovati 32 škole, dok će na samom Korzu u 10.30 sati članovi Zaklade „Hrvatska za djecu“ predstaviti slikovnicu „Učini mali korak velikim“.

Malo dalje od samog centra grada, točnije u varaždinskoj Areni, u tijeku je pak 22. Međunarodni sajam „Lov, ribolov, priroda, turizam“. Danas je na programu sajamski kup u gađanju letećih meta, okrugli stolovi i predavanja, ali i prezentacija disc golfa.

Označeno u