Danas na Špancirfestu Voca People, Gramophonedzie i bogata street food ponuda

VV | 25.8.2017. u 12:57h | Objavljeno u Društvo

Bogat program ovogodišnjeg Špancirfesta nastavlja se i danas.

Na pozornici kod vile Bedeković stižu spektakularni The Voca People, acapella sastav iz Izraela. Njihov show, sastavljen od nevjerojatnih vokalnih izvedbi poznatih hitova s dodatkom komedije, teatra, interakcije s publikom i snažne energije koja ih prožima, čini ih jednom od najzanimljivijih glasovnih atrakcija današnjice.
Voca People nastupaju u 21 h, a ulaznice se mogu kupiti na web stranici Špancirfesta odnosno u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima te, ukoliko se koncert ne rasproda, na prodajnom mjestu preko puta ulaza na Croatia osiguranje pozornicu.

Na Korzu u 20 sati nastupa bend Cat Paws, a na Stančiću će od 21 h posjetitelje će zabavljati Nikola Marjanović. U Kraljevskoj će zoni program večeras otvoriti Sowas i DJ Kay Zrill, a točnu u 23 h pult preuzima Marko Milićević poznatiji pod pseudonimom Gramophonedzie, koji se može pohvaliti singlom Why Don't You i 1. mjestom MTV Dance Charta britanskog MTV-ja. Nakon njega, od 1 sat iza ponoći pa sve do 4 sata ujutro, glazbu će puštati PEZNT.

Danas ponovno kod Grgura možete čuti Bottle Boys kako sviraju na bocama i to u 17 i 19 sati, dok će kasnije, u 21 h, posjetitelje zabavljati Bjelovar Fire Show.

Špancirere će ponovno zabavljati Grupna terapija na Trgu Slobode, Zsa Zsa u Kranjčevićevoj i ostali Heroji ulica

I danas posjetitelje u Kraljevskoj zoni očekuje bogata ponuda street fooda, zalogaji s potpisom Renéa Bakalovića te preko 15 vrsti piva i ponuda vina iz svih Hrvatskih regija.
Dnevni program od 10 sati ujutro nudi zabavu za sve uzraste - od dječjeg adrenalinskog parka i brijačnice Gospona Fulira do radionice restauracije starinskih motocikala uz brojne druge popratne sadržaje

unnamed

Označeno u