Danas na Špancirfestu Natali Dizdar, Ivan Šarić, Vatra ali i bogat ulični program

N.P./VV | 21.8.2017. u 10:08h | Objavljeno u Društvo

Prvi vikend Špancirfesta bio je bogat programom, a tako će se nastaviti i danas, ali i cijeli tjedan.

Od uličnog programa očekuje nas Kraken Orchestra koji danas nastupaju zadnji dan, i to u 17 i u 19 sati na Korzu.

Ulični teatar Swan Gods, kojega smo imali priliku vidjeti i jučer, s kombinacijom plesa, nježnih skulptura i originalnih kostima nastupaju još i danas u 18 i 20 sati na Franjevačkom trgu kod City Centra. Malo dalje, kod Grgura Ninskog, još ćemo danas imati priliku vidjeti atraktivni Il Grande Piano, veliku klavijaturu koja se svira nogama i to u 17.30 i 19.30 sati.

Nastupit će i mnogobrojni Heroji ulice, od Nine Bočkaj do The Backbeats & Guests i grupe Če bo bo, če na na.

Kod Vile Bedeković ovih će se dana održavati kazališne predstave i nastupi, pa će tako danas u 20 h Ivan Šarić izvesti stand up. Ulaznica stoji 40 kuna. U isto vrijeme, na Korzu će nastupiti Natali Dizdar.

Od 21 h na Stančiću će prisutne zabavljati DJ Pintha, dok će Kraljevsku zonu u isto vrijeme zapaliti Vatra.

Park kreative ponovno će biti prepun sadržaja, od Lutkarskog špancirunga i Klikerovih malih dizajnera, do Slamonije, Zagonetnog drva i (S)likovne radionice. Uz Park kreative, djeca će moći uživati i u Vindilandu koji danas radi od 10 do 14 sati i od 16 do 20 sati, a Špancirfest Playground u Kraljevskoj zoni otvoren je od 10 do 19 sati.

Na Kapucinskom trgu i danas će biti Miracoco, jedna od vizualno najatraktivnijih instalacija ovogodišnjeg Špancirfesta, a svi zainteresirani moći se u njoj uživati od 17 do 22 sata.