Danas će čak 300 plesača zagrijati veliku pozornicu novomarofskog KC "Ivan Rabuzin"

J.Š./Varaždinske vijesti | 25.2.2017. u 11:17h | Objavljeno u Društvo

Novi Marof će danas tresti prava plesna groznica gdje će čak 300 plesača zagrijati veliku pozornicu Kulturnog centra Ivan Rabuzin.

Naime, Plesni studio SpinBox, danas 25. veljače u 17 sati održava svoju godišnju plesnu produkciju gdje će se oni sami predstaviti sa čak sedam novih koreografija na kojima su naporno radili i vježbali od jeseni.

Planovi za ovu plesnu sezonu po običaju u Plesnom studiju SpinBox pod stručnim vodstvom voditeljice Karmen Maršić Ferenčina su vrlo ambiciozni. Najvažniji će biti nastupi na natjecanjima u Čakovcu i Zagrebu koji mlade novomarofske plesače očekuje u travnju i svibnju gdje će u vrlo jakim plesnim konkurencijama, s ponosom braniti boje svojeg grada.

Plesni studio SpinBox svojim polaznicima često omogućuje i plesne radionice pod stručnim vodstvom mnogih hrvatskih plesnih pedagoga te se i sama voditeljica Karmen Maršić Ferenčina i dalje školuje na području plesa te će uskoro i nositi titulu Voditelja plesnih tehnika. Ujedno polazi i mjesečne radionice pod nazivom Vježbenica za pokret i ples s polja suvremene izvedbene umjetnosti i plesne pedagogije kod vrtićke i predškolske djece pod stručnim vodstvom Tamare Curić iz Plesnog centra Tala.

Na samoj plesnoj produkciji uz domaćine će se predstaviti i mnogi gosti među kojima su mnogi sudionici velikih plesnih natjecanja te osvajatelji mnogih medalja i pehara. Gosti su Plesni klub Plan B Varaždin, Plesni studio Korak Čakovec, Plesni studio Vivona Čakovec, Univerzalni plesni studio Feel Varaždin, Dječji vrtić Novi Marof, Studio za ritmiku i ples Roxanne Rovinj, Plesna skupina „Crazy Hill“ Ludbreg, Plesni studio Jump Koprivnica te Atomic Dance Factory Zagreb koji je također i jedan od stalnih sudionika Super talenta. Uz to ove godine će svi plesači biti popraćeni i genijalnom mapping vizualizacijom koju će izvesti Marko Krbot i Karolina Benjak.