Dan Caritasa Župe Sv. Josipa: Anici Turković priznanje za 10 godina vođenja župnog Caritasa

Varaždinske vijesti | 27.4.2017. u 19:45h | Objavljeno u Društvo

I ove godine na Dan starijih osoba, uz misno slavlje i kulturno meditativni program, obilježen je Dan Caritasa Župe Sv. Josipa u Varaždinu.

Tom je prigodom održana misa koju je predvodio župnik Ivan Žmegač, te podijelio bolesničko pomazanje starijim osobama kako bi ih Duh sveti osnažio za život u zajedništvu s Bogom i članovima župne zajednice.

Nakon svete mise, mladi iz župe Svetog Josipa, predvođeni vjeroučiteljicom Ivanom Kolarić, kao i nastavnicima iz V. osnovne škole Varaždin izveli su kulturno glazbeni program čime su svi bili jako zadovoljni i oduševljeni.

Tekođer je župnik Ivan Žmegač uručio zahvalnicu voditeljici župnog Caritasa Anici Turković i time odao priznanje za 10 godina vođenja župnog Caritasa, za znatni doprinos u izgradnji pastoralnog središta župe Svetog Josipa na Banfici.

Po završetku kulturno glazbenog programa nastavljeno je druženje na prigodnom domjenku uz fine domaće kolače i druge delicije koje su pripremile volonterke župnog Caritasas s voditeljicom Anicom Turković.

Označeno u