Članovi ludbreškog Crvenog križa korisnike obilaze električnim biciklima

Varaždinske vijesti | 30.7.2017. u 14:45h | Objavljeno u Društvo

Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Ludbreg odnedavno znatno jednostavnije, ali i na ekološki prihvatljiv način, obilaze brojne korisnike. Naime, zahvaljujući suradnji prvenstveno Grada Ludbrega i tvrtke Ducati komponenti, ludbreškom Crvenom križu donirana su dva električna bicikla.

- Crveni križ Ludbreg uputio je zamolbu za električnim biciklima kako bi lakše obavljali svoju humanitarnu djelatnost, pronašli smo način kako im u suradnji s Gradom Ludbregom dati na korištenje naše proizvode iz asortimana zelene energije. Uručili smo im dva bicikla na električni pogon kako bi mogli obavljati sve svoje zadatke. Ukoliko će biti potrebno, i dalje im stojimo na raspolaganju jer njihov doprinos društvu je nemjerljiv – rekao je Dražen Crnković, generalni menadžer u tvrtki Ducati komponenti.

Bicikli su već u punom pogonu i od velikog su značaja za ludbreški Crveni križ čiji djelatnici svakodnevno obilaze ne samo korisnike s područja grada Ludbrega, već i na području cijele bivše općine Ludbreg.

- Ovi električni bicikli su nam od velike pomoći. Korist je u svakom slučaju višestruka - čuvamo okoliš naše lijepe ludbreške regije, a također štedimo i na financijskim sredstvima koje kao društvo trošimo za naš osobni automobil i kombi - istaknuli su iz ludbreškog Crvenog križa.