Zabavno ljeto na varaždinskom moru: "Ljeto na Aquacityu" uz Kerekesh Teatar

Varaždinske vijesti | 21.5.2019. u 21:03h | Objavljeno u Društvo

Umjetnička organizacija iz Varaždina Kerekesh Teatar, u suradnji s tvrtkom Aquacity Varaždin i uz potporu Grada Varaždina, i ovog ljeta organizira "Ljeto na Aquacityu".

Četiri kazališne predstave i film "Ufuraj se i pukni", za sve ljubitelje komedije, održat će se na popularnom varaždinskom moru Aquacity. "Ljeto na Aquacityu" će započeti već 5. lipnja kada će se, u suradnji s kinom Gaj i POU Varaždin, prikazati film Ljubomira Kerekeša "Ufuraj se i pukni". Nakon toga, svake druge srijede u 20:30 sati, igrati će predstave: "Sve u 3...", "Samo preko njega mrtvog" iz Lude kuće, "Očeš nečeš, doktor" te najnovija komedija Kerekesh Teatra - "Pod hitno na hitnu".

Predstave će se održavati na pozornici uz jezero Aquacity. Sve predstave počinju u 20:30 sati, a ulazak publike je predviđen pola sata ranije. Cijena ulaznice je 40 kuna, a kupiti se mogu u Restoranu Aquacity, pivnici "Medonja" u Varaždinu, Le Tressor caffeu u Hrašćici i sat vremena prije početka predstave na ulazu.

Sve informacije o predstavama dostupne su na web stranici www.kerekesh-teatar.hr.

- Uživajte s nama u predivnom ambijentu varaždinskog mora, naravno, uz najzabavnije komedije Kerekesh Teatra i gostiju! - poručuju organizatori.

ljeto_na_aquacityju_EJ7A6662.jpg

ljeto_na_aquacityju_Samo_preko_njega_mrtvog.jpeg

ljeto_na_aquacityju_POD_HITNO_plakat_2.jpg

ljeto_na_aquacityju_ljeto_na_aquacityu_2019.jpg