VIDEO Premijera debitantskog singla Nevena Stipčića večeras u Elephantu Foto: Aleksandar Bošković

VIDEO Premijera debitantskog singla Nevena Stipčića večeras u Elephantu

N.L./VV | 10.2.2017. u 11:22h | Objavljeno u Društvo

Neven Stipčić, sudionik prve sezone showa „The Voice – najljepši glas Hrvatske“, na glazbenu scenu zakoračio je autorskim prvijencom, pjesmom „Samo ti“. Njegov debi-singl od danas je dostupan na svim digitalnim glazbenim servisima, a predstavljen je i prateći videospot.

- Pjesma je prožeta emocijama i posvećena je osobama koje u našim životima ostave poseban trag. To su osobe čiji je trag toliko jak, da čak i ako ih ne vidite dugo vremena pokreću i emocije koje ste imali prvi put kada ste ih susreli. Takve osobe i takvi osjećaji su ono što nas pokreće i to treba čuvati - riječi su kojima Neven opisuje svoju autorsku pjesmu.

Ova pop poslastica s dodatkom funk i soul začina snimljena je u Pomper Studios uz angažman benda The Groovebox, koji je u zvuk unio dozu clubbing-groovea, karakterističnog za njihove live nastupe. Na pjesmi su uz Nevena, koji potpisuje tekst, glazbu i dio aranžmana, radili i Tomislav Košić te Dino Pomper (aranžman).

- Iznimno mi je drago da je ekipa izdavačke kuće Universal Music Hrvatska prepoznala potencijal singla i dala mi priliku da se sa svojim autorskim pjesmama tijekom 2017. predstavim hrvatskoj javnosti - zaključio je Neven Stipčić.

Prateći videospot je sniman u dvorani „Domoljub Koprivnica“ te u INTEK Music HiFi showroomu.

Uz Nevena u glazbenom spotu pojavljuje se i njegova kolegica s fakulteta, Lorena Šafarić.

Video nosi redateljski potpis ekipe iz NEXUS produkcije - Tomislav Horvatinović (režija, montaža), a u radu na spotu sudjelovali su i Nevenov menadžer Marko Horvat (DOP i izvršna produkcija), Dorian Stipčić / frizerski studio KULT (frizura) te Patrik Dolenc (styling).

U petak 10. veljače u Caffe Bar Elephant Neven Stipčić će varaždinskoj publici premijerno predstaviti videospot novog singla, nakon čega će također izvesti nekoliko pjesama uz glazbenu pratnju.

Poslušajte singl „Samo ti“ u digitalnom obliku.

 

 

Video sadržaj