VIDEO: Cold Snap ujedinio razjarene vozače

VV | 24.8.2017. u 09:06h | Objavljeno u Društvo

Zbog gušćeg prometa u jeku turističke sezone i striktnije kontrole u skladu sa schengenskom uredbom, na graničnim prijelazima Hrvatske sa Slovenijom ovog ljeta stvaraju se kilometarske kolone, a nervozne reakcije putnika nije teško izazvati!

Na graničnom prijelazu Macelj zapeo je i naš poznati glumac i pjevač Jan Kerekeš, koji se ovih dana sa svojim bendom COLD SNAP uputio na posljednji koncert u sklopu njihove turneje „ARISING TOUR 2017“ u Gornju Radgonu (SLO).

Kakav su kaos dečki izazvali u kilometarskoj koloni i kako su ujedinili nervozne vozače, pogledajte u video uratku koji su dečki pritom i sami snimili.

Inače, COLD SNAP-ovci su na spomenutoj turneji od svibnja ove godine, a u sklopu iste su odsvirali 22 koncerta diljem Europe, od kojih svakako treba istaknuti i nastup na popularnom EXIT festivalu u Novom Sadu. Publika ih je mogla čuti i vidjeti i na domaćim festivalima koji svake godine okupljaju sve više posjetitelja, među kojima treba posebno spomenuti DARK"O" Metal Fest u Rijeci, VLAJTERNATIVA festival u Benkovcu, IDEMO OTOK u Ludbregu i HOOMSTOCK festival u Humu na Sutli.

Označeno u
Video sadržaj