Varaždinac Neven Stipčić pjesmom „Samo ti“ zadivio izdavačku kuću i potpisao ugovor Foto: FB

Varaždinac Neven Stipčić pjesmom „Samo ti“ zadivio izdavačku kuću i potpisao ugovor

N.L./VV | 5.1.2017. u 17:11h | Objavljeno u Društvo

Neven Stipčić, varaždinski pjevač, potpisao je ugovor za izdavačku kuću Universal Music Hrvatska. Neven je već dugo poznat varaždinskoj javnosti, jer vjerojatno nema mjesta u gradu na kojem nije nastupao solo ili u brojnim bendovima čiji je bio član.

Nacionalno je postao poznat ulogama u mjuziklima i sudjelovanjem u glazbenom showu The Voice, u kojem mu je mentor bio Jacques Houdek, a međunarodno sudjelovanjem u projektu Funky Destination, u sklopu kojeg je pjevao pjesmu „Samo ljubav“.

Perfekcionizam

Trenutačno je član grupe The Groovebox i orkestra nuSynergetic, a do ugovora s izdavačkom kućom došao je zahvaljujući svojoj pjesmi „Samo ti“ i u suradnji s menadžerom pjevačice Ivane Kindl.

– Do ugovora sam došao u suradnji s Markom Horvatom, koji je ujedno i menadžer Ivane Kindl. Bilo je dosta teško jer oni imaju jako malo izvođača pod svojim okriljem – otkrio je.

Kaže da mu se, sad kad je prošlo slavlje i 2016. godina, jako puno toga dogodilo u glazbenom smislu. Pitali smo ga kako je osvojio ljude iz izdavačke kuće.

– Pjesma je groovy i „fura“ i mislio sam da bi mogla super proći – kaže.

Singl „Samo ti“ na čekanju je bio prilično dugo, dodaje, a u bliskoj se budućnosti nazire i cijeli album, što bi se ipak moglo i odužiti zbog Nevenovog perfekcionizma.

Solo album

– Imam već dosta pjesama napisano, al uvijek nešto prebirem, pa mi često nešto ne valja, tako da dosta inzistiram na detaljima. Volio bih album završiti do kraja godine, ali bez pritiska – kaže.

Datum izlaska singla i svoje daljnje aktivnosti uskoro će objaviti.

Inače, Universal Music GmbH je tvrtka-kćer vodeće svjetske diskografske kuće Universal Music Group International, koja je pak dio Vivendi grupe, najveće svjetske zabavne grupacije koja pod svojom kapom objedinjuje tvrtke iz zabavne industrije, medija i komunikacija, stoji na njihovoj stranici na društvenoj mreži.