Udruga Medenjak organizira pokretnu izložbu u Starom gradu

M.B./Varaždinske vijesti | 15.9.2016. u 20:19h | Objavljeno u Društvo

Udruga Medenjak priprema pokretnu izložbu kao svojevrsnu sinergiju likovne umjetnosti, mode i glazbe, a članice Udruge upotpunit će događanje prezentacijom hrane na način da će kao i uvijek do sada zalogajčići biti zdravi, ukusni i pripremljeni s mnogo ljubavi i stila.

Otvorenje izložbe je 16. rujna u 19,30 sati u atriju Starog grada Varaždin ili u slučaju kiše u Palači Herzer. Okosnica revije i inspiracije je Grad Varaždin, grad tekstilne kulture i povijesti. U svim segmentima (glazba, moda, hrana) naglašava se vraćanje u prošla vremena te povratak prirodnim materijalima i ručnoj izradi sa stilom.

Dizajnerica Alenka Mikulan predstavit će 16 modela a kolekcija će koketirati s glamurom godina prošlog stoljeća, dok će glazbenice iz sastava Trio Decoro izvoditi repertoar glazbe prošlih vremena. Osim umjetničkog, događaj će imati i humanitarni karakter jer će se prodajom određenih modnih primjeraka s manifestacije sakupiti novac koji će biti uplaćen na račun Udruge "Jak kao Jakov", udruge koja brine o djeci oboljeloj od malignih bolesti a djeluje kako na području cijele Hrvatske tako i u našem gradu. U stilu manifestacije poslužit će se hrana i piće većinom napravljenih od namirnica lokalnog porijekla, bez rafiniranih sastojaka.

Ulaz je slobodan.

Označeno u
Galerija slika