U subotu u Brezničkom Humu 4. KUP Mirka Gašparuša - Miče u brzom spajanju usisnog voda Foto: Ilustracija

U subotu u Brezničkom Humu 4. KUP Mirka Gašparuša - Miče u brzom spajanju usisnog voda

J.Š./Varaždinske vijesti | 2.3.2018. u 18:06h | Objavljeno u Našim krajem

U sportskoj dvorani Osnovne škole Breznički Hum u subotu 3. ožujka u 15 sati održat će se 4. KUP Mirka Gašparuša - Miče u brzom spajanju usisnog voda u organizaciji DVD-a Šćepanje.

Natjecanje će se provoditi u sljedećim kategorijama: ŽENE A, ŽENE B/ rođene 1988. g i starije, MUŠKI A, MUŠKI B/ rođeni 1988. g i stariji.

Sastav odjeljenja treba činiti šest članova - Z, S, V1, V2, C1, C2 koji su obvezni nastupiti u kompletnoj opremi za natjecanje :radna odora, radne cipele, kaciga, radni opasač (bez karabina) i oznake.

Natjecanje će se izvoditi na dvije staze, a vrijeme izvođenja vježbe mjeri se računalom. Računalo reproducira zapovijed i automatski pokreće štoperice na obje staze koje zaustavlja strojar pritiskom na tipku iza "A" stabilne spojnice ugrađene na maketi nakon zapovijedi "gotovo".

Zatim počinje odbrojavanje od 10 sekundi vremena za postrojavanje na rubu tepiha (ispred makete u smjeru navale) u jednostavan stroj tako da je Z skroz desno pa ga slijede S, V1, V2, C1 i C2 okrenuti licem prema potoku. Izmjereno vrijeme projicira se na platnu za obje staze istovremeno. Izvode se dvije vježbe, po jedna na svakoj stazi, a računa se vrijeme bolje izvedene vježbe.

Najboljih osam vremena između muških A i B odjeljenja ulazi u muški super kup, te najboljih osam vremena između ženskih A i B odjeljenja ulazi u ženski super kup.

Za pobjednika super kupa u svakoj kategoriji osigurana je, uz prijelazni pehar, novčana nagrada u iznosu 500,00 kn dok za druge i trećeplasirane ekipe slijede utješne nagrade sponzora.

Na natjecanju su osigurani pehari za prva tri mjesta u svakoj kategoriji, prijelazni pehari za pobjednike super kupa kod muške i ženske kategorije, kao i pehar u trajno vlasništvo za najbolje postignuto vrijeme na cjelokupnom natjecanju.

Donacija se uplaćuje u iznosu 200,00 kuna, a obuhvaća sedam obroka. Uplatiti ju možete na žiro račun HR9823600001101932089, otvoren u Zagrebačkoj banci, s naznakom “donacija za kup”. Svako društvo koje na natjecanju sudjeluje s više od tri odjeljenja plaća 50 posto donacije za svako dodatno odjeljenje.

- Kako bismo što bolje pripremili natjecanje, molimo Vas da ekipe prijavite najkasnije do 01.03.2018.godine na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon Branka Mataka: 091 161 8242 - javljaju iz DVD-a Šćepanje.

Prehrana, proglašenje i druženje će biti u vatrogasnom domu u Šćepanju, a za dobar provod i ugodno rapoloženje pobrinut će se grupa "Tajna veza".