U Rajskom vrtu večeras književna večer s Vesnom Pulfer

VV | 14.6.2017. u 14:45h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Kao i proteklih godina, u maniri profesionalaca, polaznici Glazbene škole Varaždin izvest će svoj završni koncert u Rajskom vrtu Muzeja anđela. Predškolci i početnici solfeggio Glazbene škole Varaždin, okupljeni u 'Zboru anđela', pod vodstvom prof. Ana-Marije Kyun i dirigentskom palicom Petre Zidarić Gyorek, pokazat će što su i kako su sve svladali u protekloj školskoj godini.

Koncert, na koji su dobrodošli svi posjetitelji – mali i veliki, počet će u 19 sati, u srijedu 14. lipnja, a u planu je i nekoliko iznenađenja. Naime, polaznicima varaždinske Glazbene škole pridružit će se gosti iz Lepoglave, no o čemu je točno riječ, saznajte dolaskom na koncert.

"Planet Zemlja čudan je, okreće se oko svoje osi i nosi mnogo skrivenih tajni. Netko ih od nas samo dotakne, a netko nikada.", kaže Vesna E. Abraham Pulfer u svojoj knjizi 'Čarolija', izdanoj prošle godine. Svoje stvaralaštvo navedena će autorica predstaviti na književnoj večeri u Muzeju anđela u petak 16. lipnja u 20 sati.

Muzej anđela susreće se s raznim profilima umjetnika, među kojima su i alternativni umjetnici, a poruka svih uglavnom je ista – javnost treba znati da umjetnost treba gledati bez predrasuda te da su umjetnici ti koji svojim stvaralaštvom pomiču granice te potiču na promišljanja o životu, ljudima, događajima, emocijama. Vesna E. Abraham Pulfer u svom stvaralaštvu pokušava spoznati samu sebe kroz poeziju i prozu te akvarelistiku, kroz umjetnost kojoj se okrenula nakon niza godina provedenih u svijetu glamura, manekenstva i mode. Na književnoj večeri uz knjigu 'Čarolija', bit će predstavljene i pjesme iz knjige 'Iskre ljubavi', koju je autorica napisala zajedno sa suprugom Franjom Pluferom. Ulaz je besplatan.

Ujedno, podsjećamo kako se bliži rok za prijavu na Natječaj za kratku priču Muzeja anđela. Sve propozicije Natječaja dostupne su na webu Muzeja anđela, kao i na mrežnim stranicama lokalnih informativnih medija, izvijestila je Maja Videc Bakal iz Muzeja anđela.