U četvrtak promocija romana "Kradljivci sreće" u Varaždinu

VV | 30.11.2017. u 12:36h | Objavljeno u Društvo

Nakon prepune dvorane na promociji ''Kradljivaca sreće'' u Zagrebu, autorica Lea Brezar stiže i u Varaždin predstaviti svoj roman koji je probudio interes brojnih ljubitelja dobrog štiva. Promocija romana „Kradljivci sreće“ održat će u četvrtak 30. studenog u 18 sati u restoranu Verglec (S. S. Kranjčevića 12, Varaždin). O romanu će govoriti urednica knjige Sandra Pocrnić Mlakar i autorica Lea Brezar.

Izuzev romanom „Superjunakinje“ (2017.), Lea Brezar izražava svoju umjetnost riječi u više žanrova. Napisala je zbirku poezije „Oda godinama“ (2015.), poslovni priručnik „Izvan okvira“ (2016.), još jedan self-help priručnik za preživljavanje „Da, i?“ (2016.), a u njezinu radu pronašla se i priča za djecu „Crveni planet“ (2015.).

Lea Brezar spisateljica je koja, osim u iskusnom radu za perom, svoj profesionalan rad ostvaruje i kao direktorica marketinške agencije „Dhar media“, zasnovanu na načelima dharmičkog menadžmenta. Agencija obuhvaća projekte TouristarTV, Superbrands, stručni magazin Brend kultura te nedavno održan projekt Ful kulturno čiji je natječaj u tijeku. Kao autorica se afirmirala u mreži novijih hrvatskih spisatelja, među kojima je poseban uspjeh postigla posljednje izdanim romanom „Superjunakinje“. No, roman „Kradljivci sreće“, prema mišljenju stručnjaka, na pravom je putu da nastavi Lein uspješan autorski niz.

Ulaz na promociju je besplatan, a dodatne informacije nalaze se i na Facebook događaju.