U Centru za mlade očaravajući The Gentleman i aktualni Cezar u petak i nedjelju

VV | 9.5.2018. u 08:51h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

U petak 11. svibnja u 20 sati na sceni Centra za mlade Varaždin Umjetnička organizacija Gllugl promovirat će nedavno objavljeni album hrvatskog kantautora The Gentlemana.

Zagrebačka koncertna promocija u prepunom kazalištu Mala Scena zaista je oduševila sve posjetitelje. Stoga pozivaju da ne propustite promociju u Varaždinu i saznate što je to u ovom tajanstvenom umjetniku i njegovoj glazbi toliko očaravajuće da ostavlja na publiku tako jak emotivni dojam. Cijena ulaznica je 30 kuna, a mogu se kupiti na ulazu u dvoranu ili rezervirati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Glluglova predstava Cezar na rasporedu je u nedjelju, 13.5. u 20 sati na istoj sceni. Predstava Cezar temelji se na općepoznatoj drami Williama Shakespearea Julije Cezar. Riječ je o adaptaciji koja u središte zbivanja postavlja zakulisna zbivanja političkih spletki. Igra je to o moći, političkom oportunizmu, pohlepi, prevari, idealima, moralu i etici, gdje je čovjek podređen ideji i gdje je u svrhu postizanja cilja dozvoljeno sve.

U predstavi igraju Filip Eldan i Nikša Eldan, redatelj i scenograf je Jernej Kobal, glazbu potpisuje Petar Eldan, a kostimograf je Mladen Grof Jerneić. Ulaznice po cijeni od 40 kn, odnosno 30 kn za studente i učenike možete kupiti na ulazu dvorane CZM pola sata prije početka predstave ili rezervirati uz popust na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..