Produljen rok za prijavu bandova na prvi Demo fest

Varaždinske vijesti | 19.6.2018. u 21:26h | Objavljeno u Društvo

Po prvi puta Koncertni ured Varaždin, Hrvatska udruga glazbenika Varaždin, Udruga Festival i Scena Sloboda organiziraju natjecanje glazbenih sastava pod nazivom „Demo fest 18.“ koji će se održati 29. i 30. lipnja u dvorištu stadiona Sloboda u Varaždinu.

Kako kažu organizatori, zbog velikog interesa sastava koji djeluju izvan Varaždinske županije produljen je rok za prijavu bandova i otvorena mogućnost da se na natjecanje prijave demo sastavi iz cijele Hrvatske koji nemaju službeno diskografsko izdanje.

- Do 23. lipnja zainteresirani trebaju na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. poslati probnu demo snimku dvije autorske pjesme u mp3 formatu ili link na audio i video materijal, kratku biografiju i kontakt sastava. Stručni će žiri odabrati sastave koji će nastupiti na natjecanju u dvorištu stadiona Sloboda, a najboljima će pripasti i vrijedne nagrade - poručuju organizatori, a sve informacije zainteresirani glazbenici mogu dobiti na mobitel 095-903-15-13.

Označeno u