Nomad iz Perua nastupa u ivanečkoj Bazi u petak

| 21.7.2017. u 15:20h | Objavljeno u Društvo

Valentino Devasco svjetski je putnik, putopisac, bloger i glazbenik iz Perua koji putuje po svijetu na svom motoru, a uskoro će se zaustaviti i u Varaždinu. I prošle je godine imao mini turneju sjeverom Hrvatske, nastupao je u Varaždinu, Ivancu, Varaždinskim Toplicama i drugim mjestima, a svoja će iskustva i doživljaje iz cijeloga svijeta ponovo podijeliti s nama i ove godine.

Prošli je tjedan svirao u Čakovcu i Varaždinu, a u petak 21. srpnja nastupa u Ivancu u Bazi u 22 sata. Njegov je nastup popraćen vizualima, fotografijama s njegovih putovanja motorom, a ujedno i svira pjesme koje potiču iz zemalja kojima je putovao.

- Posljednje dvije godine kako putujem glazba kao da se sama piše, jer naučio sam kako svirati, ali i u svojem aranžmanu interpretirati lokalne melodije na koje sam nailazio - otkrio nam je u razgovoru.

Valentino će vas oduševiti između ostalog i predivnim zvucima svog najdražeg glazbala – charanga – koji je nalik na ukulele, malo havajsko glazbalo izumljeno krajem 19. stoljeća.

Označeno u