Nagrađena predstava "Martin Zagreb Martin Zagreba" u nedjelju u Muzeju anđela

J.Š./Varaždinske vijesti | 1.7.2017. u 19:00h | Objavljeno u Društvo

Glumačka družina "Komedijaši" iz Stažnjevca će 2. srpnja u varaždinskom Muzeju anđela izvesti nagrađenu predstavu "Martin Zagreb Martin Zagreba".

Priča ove predstave vodi nas u glavni grad, a glavni protagonist, Štief, tamo pokušava pronaći posao. Što zapravo pronalazi i u kakve situacije doživljava, doznajte 2. srpnja u 20 sati.

Podržite družinu i nasmijte se uz odličnu predstavu u kojoj glume Božena Premužić (Dora), Ivan Sekelj (Štef), Roman Sakalj (Joža), Miroslav Rohtek (Štief) i Stjepan Đuras (Poštar).

Na ovu kajkavsku, autentičnu i zabavnu predstavu možete ući uz donaciju od simboličnih 10 kuna, a karte možete već danas preuzeti u Muzeju anđela, rezervirati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pozivom na 098/512 894.

Naime, Glumačka družina "Komedijaši" iz Stažnjevca amaterskom glumom bavi se skoro čitavo desetljeće. Iza skupine amatera brojni su nastupi u Varaždinskoj, Međimurskoj, Koprivničko – križevačkoj, Bjelovarskoj, Krapinsko zagorskoj, Zagrebačkoj, Sisačko – moslavačkoj i Istarskoj županiji i susjednoj Sloveniji. Na svojih 30-ak godišnjih nastupa promoviraju kajkavštinu i humor, a režiju i scenarij predstava potpisuje član družine, Ivan Krog.

 

Označeno u