Mjuzikl “Prošlih 5 godina” s Irmom Dragičević

| 16.4.2018. u 08:32h | Objavljeno u Društvo

U utorak, 17. travnja u 19,30 sati možete uživati u mjuziklu “Prošlih 5 godina” Jasona Roberta Browna u režiji Lee Anastazije Fleger. Na ovoj izvedbi, partnerica Ivanu Ćuiću biti će mlada pjevačica Irma Dragičević.

Irma Dragičević rođena 1995. u Varaždinu. Pjevanje započinje u DND-u Varaždin kod Zdenke Knapić  kao polaznik radionice pjevanja ˝ Mali Slavuji˝. Osnovno i srednjoškolsko obrazovanje stekla je u Glazbenoj školi Varaždin. Violončelo završava u klasi prof.Milkovića i pjevanje u klasi prof.Blanke Tkalčić.

Trenutno je studentica treće godine pjevanja u klasi red.prof. Lidije Horvat Dunjko. U veljači 2017.godine završava Broadway akademiju te postaje izvođačica za muzički teatar i film. Usavršavala se na brojnim seminarima uključujući seminare Tomislava Mužeka,prof.Lidije Horvat – Dunjko. Pjevala je ulogu Pamine(Čarobna frula) u produkciji ljetne operne škole ˝Mirula˝ pod vodstvom red.prof.Lidije Horvat Dunjko. U ožujku 2017. godine debitira u Hrvatskom Narodnom Kazalištu u Zagrebu s ulogom Chocholke(Kokoši) u operi ˝Lukava mala lisica˝ Leoša Janačeka. 

Do sada surađuje sa poznatim dirigentima Josipom Ivanom Skenderom, Mladenom Tarbukom  i  Zdravkom Šljivcem. Prošle godine na Državnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa u Zagrebu, osvaja 1.nagradu na županijskoj i 2.nagradu na državnoj razini. Na Lions Grand Prix-u osvaja koncert sa Zagrebačkim ansamblom flauti i dobiva glavnu ulogu u mjuziklu A.L.Webera ˝Josip i Čudesne boje njegovih snova˝pod redateljstvom Richarda Monteza. Iza sebe ima brojne solistčke natupe, redovno održava Gershwinove večeri  i surađuje sa priznatim umjetnicima.

Označeno u