Glumački festival u Krapini GFUK počinje u petak

N.L./VV | 20.4.2017. u 11:00h | Objavljeno u Društvo

Ovaj petak, 21. travnja, počinje jubilarni Glumački festival u Krapini s nikad atraktivnijim naslovima i glumačkim imenima. Festival će trajati punih 17 dana, a predstave će gostovati u šest gradova i 24 općine unutar triju županija.

Prvi dan u 20 sati nastupit će Kazalište Komedija s komedijom “Gospođica iz Maxima” uz veliki rođendanski koncert ispred dvorane. Nastupit će bend Only friends and family. Festival se nastavlja u subotu, 22. travnja, s predstavom Teatra ExitBalon”, a prvi vikend završava u nedjelju dječjom predstavom “Pepeljuga” u izvedbi Kazališta “Trešnja”.

Velika novost su koncerti, prvi je 27. travnja Obljetnički spomenar uz stihove Ladislava Prežigala, nastupaju: Damir Kedžo, Paula Jusić, Hrvoje Foretić, Ivica Pepelko, Gordana Ivanjek Tušek, Boris Barberić, Slavko Sobin, Antun Tudić, Denis Bosak, Sanja Marin i Igor Barberić. Drugi koncert je 4. svibnja, Ususret filmskoj glazbi, uz tambure i puhače. Ulaznice za oba koncerta su 20 kn i održat će se u Festivalskoj dvorani.

Festival traje do 7. svibnja, a cijeli repertoar možete pronaći na www.gfuk.hr.

Ulaznica je sve manje i mogu se nabaviti na blagajni POU-a Krapina od ponedjeljka do petka od 13 do 17 sati, subotom i nedjeljom nema prodaje ulaznica. Na dan predstave ulaznice se mogu kupiti sat prije početka, od 19 sati (ako nije rasprodana).