FOTO Otvorena izložba radova polaznika škole crtanja i slikanja Galerije Klarić

VV | 29.1.2018. u 18:28h | Objavljeno u Društvo

U petak je u prostorijama Edukacijskog centra Galerije Klarić pred mnogobrojnom publikom otvorena izložba radova polaznika Škole crtanja i slikanja. Polaznici su, zahvaljujući stručnom likovnom vodstvu varaždinskog akademskog slikara i profesora Živka Skuhala, za vrijeme trajanja nastavnog programa, vrlo kvalitetno svladali tehnike crtanja u olovci, drvenom ugljenu i tušu, te slikanja uljanim bojama na platnu.

Voditelj Edukacijskog centra Ignac Klarić zahvalio se polaznicima na marljivom i predanom radu, te pozvao sve prisutne na razgledavanje postava, da se sami uvjere u izuzetne rezultate dvomjesečnog rada i kvalitetu izloženih radova. Podijelivši polaznicima katalog izložbe, pozvao je sve one koji su zainteresirani i žele naučiti crtati i slikati ili razvijati svoj likovni talent, da se priključe novoj grupi koja uskoro počinje sa radom.

Prof. Živko Skuhala čestitao je polaznicima na sjajnim rezultatima, na uloženom trudu i zalaganju u ispravnom svladavanju tehnika crtanja i slikanja. Uz poziv na daljnji razvoj i usavršavanje na svom likovnom putu, proglasio je izložbu otvorenom.

Sve informacije u vezi sa školom mogu se dobiti radnim danom od 9 do 12 i od 17 do 19 sati (subotom od 9 do 12) u Galeriji Klarić, Krešimira Filića 39a u Varaždinu ili na telefone 042/321-566 i 091/1400-160.

Galerija slika