Dođite na koncert M.O.R.T.-a u Rogozu u subotu Foto: Goran Jakuš

Dođite na koncert M.O.R.T.-a u Rogozu u subotu

VV/Vakum klub | 28.4.2017. u 07:00h | Objavljeno u Društvo

VAKUUM klub Udruge mladih V.U.K. Vam u suradnji sa Scena & Bar Rogoz predstavlja koncert benda M.O.R.T., beskompromisnog autorskog punk – bluesa iz Sinja koji je postao legendaran prije nego je izašao iz garaže, a koji i danas svira sa istim žarom kao što je to činio i početkom dvijetisućitih.

Uz brojne nastupe u Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, Srbiji i Crnoj Gori, što samostalne, što na festivalima od kojih se ističe pobjeda na Jelen Demofestu u Banja Luci, pobjeda na Rock Off-u, finale HR demo kluba 2012. i treće mjesto na WHF-u 2013., bend M.O.R.T iza sebe ima i tri studijska izdanja od kojih je, nakon prvijenca ˝Vrhunsko dno˝ (2013.), album˝Odjel za žešće˝ (2014.) dobio odlične kritike i epitet „albuma godine“ na svim glazbenim portalima. Posljednji album pod nazivom ˝Tužna kocka˝ prošle je godine nominaran za nagradu Porin u kategoriji albuma rock glazbe. Sva postignuća žestoko opravdavaju i svojim nastupima uživo, stoga ih ne propustite u subotu 29. travnja u Varaždinu.

Gostima će lokalnu podršku pružiti varaždinski bendovi 3 Suns of Aberran i Sten Mol, imena koja brane stoner rock scenu sjeverozapadne Hrvatske. Početak koncerta je u 21h, a upad su minimalne donacije udruzi od 20 kn, od čega sav prihod ide izvođačima.