Dino Merlin i njegova glasovita turneja “Hotel Nacional” u ožujku u Varaždinu

V.V./tickeshop.hr | 20.12.2017. u 14:42h | Objavljeno u Društvo

Dino Merlin i njegova glasovita turneja “Hotel Nacional”, koja već četvrtu godinu osvaja pozornice diljem svijeta, u 2018. godini stižu i u Varaždin i to u varaždinsku Arenu 3. ožujka.

- Čemu lijepa priča ako je ne možete više puta doživjeti. Ova naša priča o Hotel Nacionalu počela je gotovo prije 4 godine i gotovo 80 koncerata je iza nas od ljeta 2014. Osjećam da je ova turneja ostavila iza sebe jedan poseban trag i jedan lanac ljudi koji je povezan karikama koje smo skupa kovali svakim novim koncertom u svakom novom gradu. Nevjerovatno sam sretan čovjek što imam publiku kakvu imam i što imam priliku sresti sva ova divna lica diljem svijeta - izjavio je Dino Merlin povodom koncerta u Areni Varaždin.

Turneju “Hotel Nacional” do sada je posjetilo preko 600 000 ljudi, a otpočela je upravo u Hrvatskoj prije četiri godine na krilima istoimenog albuma, koji je nagrađen dijamantnom nakladom Croatia Records-a.

Nakon rasprodanih koncerata u Areni Zagreb, Areni Pula, Spaladium Areni u Splitu te arenama u Osijeku i Varaždinu, Dino Merlin će i u 2018. godini prirediti izvrsne glazbeno-scenske događaje koji su dodatno produkcijski usavršeni i publici donijeti svoju jedinstvenu energiju, karizmu i emociju.

Ulaznice za koncert u Varaždinu u prodaji su od srijede, 20.12.2017. godine putem web stranice i prodajne mreže www.ticketshop.hr.