Čakovečka udruga Mlada pera raspisala natječaj za dječje literarne radove

VV | 22.9.2017. u 11:57h | Objavljeno u Društvo

Udruga Mlada pera, udruga za promicanje dječjeg literarnog stvaralaštva i blogiranja, raspisala je natječaj za najkreativniji i najoriginalniji literarni rad o temi „Različitost“. 

PRAVILA NATJEČAJA:

1. Organizator projekta „Različitost“ je udruga Mlada pera. Unutar projekta raspisuje se natječaj za najkreativniji literarni rad na temu „Različitost“. Ne ocjenjuje se duljina rada, niti radovi o različitosti, ocjenjuje se kreativan pristup na temu različitost.

2. U natječaju mogu sudjelovati svi osnovnoškolci Republike Hrvatske i polaznici hrvatske nastave u inozemstvu.

3. Svi pristigli radovi bit će objavljeni u zajedničkoj knjizi, koju će dobiti pobjednici natječaja i knjižnice svih škola iz kojih su pristigli radovi.

4. Žiri čine članovi udruge Mlada pera, jer su oni i osnovali udrugu s namjerom širenja i objavljivanja dječjih literarnih radova. Kako je zapravo nemoguće objektivno ocijeniti koji je rad najbolji, najboljim radovima proglasit će se oni koji ostave najbolji subjektivni dojam na članove žirija, odabir teme i originalnost obrade teme, sukladno uzrastu autora.

5. Radovi se mogu poslati poštom ili emailom u doc. ili docx. formatu. Uz radove obavezno priložiti potpisanu Suglasnost roditelja za objavu dječjeg literarnog uratka. Suglasnost isprintati na http://www.mlada-pera.medjimurje.info/projekti-i-financiranje/projekt-razlicitost/ i potpisanu od strane roditelja zajedno s radom poslati poštom na:

Udruga Mlada pera

Travnik 14

40000 Čakovec

ili potpisanu skenirati i zajedno s radom poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Radovi će biti objavljeni sa imenom i prezimenom autora/ice, razredom i školom.

6. Nagrade osiguravaju donatori i sponzori, a bit će uručene dobitnicima na svečanoj podjeli. Dodjela će se izvršiti nakon što knjiga bude tiskana.

7. Rok za slanje radova od 1. listopada do 31. prosinca 2017. godine u ponoć.

8. Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike za vrijeme trajanja natječaja, u sljedećim slučajevima:

– ako sudionik prekrši ova pravila

– ako tekst sudionika nije u skladu s temom Natječaja

– ako je ponašanje i rad sudionika uvredljivog ili vulgarnog sadržaja.

SUGLASNOST RODITELJA ZA OBJAVU DJEČJEG LITERARNOG URATKA – molimo isprintati suglasnost i potpisanu poslati poštom ili potpisanu skenirati i poslati na email

Svi detalji o projektu i natječaju mogu se naći na ovoj stranici.

Naravno, portal Top generacija, portal za objavljivanje literarnih radova učenika i studenata, svih dječjih literarnih radova, teenagerskih misli, mladenačkih razmišljanja, i dalje je svakodnevno otvoren za objavu svih dječjih i učeničkih literarnih radova, bez obzira na temu.

Označeno u