Brojna publika u Lepoglavi uživala u tradicionalnom Božićnom koncertu

| 28.12.2018. u 13:39h | Objavljeno u Društvo

U Lepoglavi je održan tradicionalni Božićni koncert pod pokroviteljstvom Grada Lepoglave. Kao i ranijih godina, brojna je publika radost Božića podijelila s glazbenicima koji su im uputili prekrasnu božićnu glazbenu čestitku.

Koncert je održan na Štefanje, a ove su godine nastupili: Limena glazba Lepoglava pod ravnanjem Željka Hutena, Ženski pjevački zbor Collegium Artisticum pod ravnanjem Anke Žulić, Tamburaški orkestar Biseri iz Kamenice pod ravnanjem Franje Ježeka, Tomislav Goluban, La Boheme band te mariachi sastav El Combo.

Koncert je završio zajedničkim nastupom svih izvođača i Radetzky maršem u izvođenju Limene glazbe, a okupljenima je božićnu i novogodišnju čestitku uputio gradonačelnik Marijan Škvarić. Koncert je organizirala Turistička zajednica Grada Lepoglave.

Također je atrij pavlinskog samostana u Lepoglavi uoči Božića nakratko pretvoren u pravi Betlehem. Zahvaljujući brojnim akterima i ove su godine u Lepoglavi uprizorene žive jaslice. Kostimirani članovi KUD-a "Lepoglavski pušlek" okupljeni oko pastirskih vatri i štalice pružili su posjetiteljima živi prikaz Isusova rođenja.