Vindijine proizvodne pogone posjetili ravnatelji osnovnih škola i dječjih vrtića

J.Š./Varaždinske vijesti | 11.10.2018. u 16:55h | Objavljeno u Aktualno

Dugogodišnja tradicija uspješnog poslovnog partnerstva Grupe Vindija i odgojno-obrazovnih institucija obilježena je posjetima ravnatelja i djelatnika osnovnih škola i dječjih vrtića s područja sjeverozapadne Hrvatske.

U posjetu koji ​je bio danas i koji će se nastaviti sutra ​obuhva​ćeno je​ razgledavanje Vindijinih proizvodnih pogona​, a ​sudjelovali su predstavnici škola i vrtića iz Varaždina, ​dok će sutra doći ravnatelji osnovnih škola i dječjih vrtića ​Podravine, Moslavine, Bilogore i Međimurja.

​- Već 18. godinu organiziramo susret s ravnateljima osnovnih škola i dječjih vrtića. Danas su nas posjetili ravnatelji grada Varaždina, Varaždinske županije, Virovitičko-podravske županije te Koprivničko-križevačke županije dok nam sutra dolaze u goste ravnatelji osnovnih škola i dječjih vrtića iz Međimurja, s područja Bilogore i Moslavine tako da će nas kroz dva dana posjetiti 150 ravnatelja iz osnovnih škola i dječjih vrtića - rekla je Nada Pristavec, direktorica komercijalne poslovnice Varaždin.

Dodaje da se iz toga vidi da su njihovi proizvodi uključeni u velik broj osnovnih škola i vrtića diljem zemlje, a oni se, stoga, trude proizvesti proizvode po nutricionističkoj vrijednosti i naravno po gramaturi koja odgovara jelovnicima koji se pripremaju u osnovnim školama.

- Mogu reći za poslovnicu Varaždin, a koja pokriva sjeverozapadnu Hrvatsku, da surađujemo s više od 150 osnovnih škola i dječjih vrtića, i ovaj put bih prvenstveno stavila naglasak na mlijeko jer je ono istinski najvrednija hrana od naše prve životne dobi. Prema tome htjeli bismo da ta navika konzumiranja mlijeka koju djeca stvaraju kroz vrtićku dob i kroz školsku dob ostane navika tijekom života pa ćemo tim povodom razgovarati o projektu Shema školskog mlijeka s ravnateljima osnovnih škola - istaknula je među ostalim Pristavec, dodajući da uvijek prate trendove u prehrambenoj industriji i naravno da se pripremaju novi proizvodi za plasiranje na tržište kako za škole i vrtiće tako i za svekoliku javnost.

Ovom je prilikom Vindija ravnateljima predstavila svoje novitete u bogatom asortimanu, kao što su Vindino mliječni proizvodi, Vivis svježi krem sirevi, Cekin panirani proizvodi te pekarski proizvodi Latice koji se proizvode u suvremenim pogonima Vindijinih tvornica.

Poseban je naglasak prilikom prezentacije svoje proizvodne ponude varaždinska prehrambena industrija stavila na namirnice koje su svojom kvalitetom, gramaturom i nutritivnim vrijednostima posebno prilagođene za djecu.

DSC_2495.JPG

DSC_2473.JPG

DSC_2490.JPG

DSC_2470.JPG

DSC_2510.JPG

DSC_2506.JPG