UloviMe.hr - proizvodi i usluge i do 60% povoljnije

vv | 15.11.2017. u 16:24h | Objavljeno u Aktualno

UloviMe.hr novi je portal za grupnu kupnju, koji je prije svega usmjeren na kupce i poslovne partnere s područja sjeverna Hrvatske, a iako smo tek na početku, već sada nudimo niz proizvoda i usluga poslovnih partnera po cijenama koje su i do 60 posto niže, naglašava Karolina Pantaler, direktorica i vlasnica istoimene tvrtke koja stoji iza portala.

Ideja za pokretanje portala za grupnu kupnju, kako napominje, javila se tijekom praćenja i korištenja takvih, već uhodanih portala.

-Pri tome smo primijetili slabu zastupljenost ponuda sa sjeverne Hrvatske. I tad smo se zapitali zašto je tome tako, odnosno zašto ne bi pokušali u toj vrsti prodaje dići na noge i naš sjeverni, kajkavski kraj, tim više što se ima što ponuditi. Razmišljajući o tome i prezentirajući ideju potencijalnim partnerima, kojima se svidjela ideja, počele su se poslagivati neke stvari te smo odlučili hrabro krenuti u našu poslovnu avanturu sa čvrstom vjerom u cijeli koncept koji smo osmisli, veli nam sugovornica kojoj je velika podrška suprug Daniel.

ulovi me 2

Princip rada UloviMe portala, kako napominje, i nije tako složen. Naime, funkcionira kao portal za posredničku internetsku prodaju u kojoj se nude razni proizvodi i usluge mnogih tvrtki po posebnim akcijskim cijenama, koje su 24 sata dostupne kupcima.

-Tako recimo, ne napuštajući udobnost svog doma mogu se rezervirati kozmetički tretmani po cijeni 60 posto nižoj od one u redovnoj ponudi salona. Povoljno nudimo raznorazne proizvode i usluge, kao što su jela u restoranima, kozmetički tretmani, zdravstvene usluge, stomatološke usluge, usluge autoservisa, umjetnička djela, tečajeve plesa, učenja jezika, proslave rođendana za djecu i još mnogo toga, veli vlasnica portala za grupnu kupnju.
Jedinstvena ponuda OPG-ova

Posebno izdvaja mogućnost kupnje vaučera za odjeću po osjetno nižim cijenama, što znači da se na portalu ne kupuje određeni artikl, već se on ili oni odabiru tek u trgovinama gdje se plaća vaučerom koji je kupljen na portalu uz određeni popust.

- Isto tako nešto sa čime se možemo pohvaliti kao novinom na tržištu portala grupne prodaje proizvodi su i usluge OPG-ova. Na to smo se odlučili jer smatramo da poljoprivredna gospodarstva imaju premali marketinški prostor za promidžbu i prodaju, a s druge strane ulažu veliki trud i napor da bi proizveli kvalitetne domaće proizvode, ukazuje.

Najčešći problem kod kupnje putem Interneta je nepovjerenje, odnosno dvojba u sigurnost plaćanja, posebice kod kartičnog plaćanja.

-To je sasvim nepotrebno zbog sigurnog sustava plaćanja koje je zaštićeno kao i kod korištenja banking aplikacija i programa. Što se tiče plaćanja kupljenih ponuda, ona mogu biti u obliku rezervacije kod koje se na portalu odmah uplaćuje samo manji dio iznosa, a ostatak ponuđaču ponude kod same iskoristivosti ponude. Naravno, postoji mogućnost cijele uplate putem portala, nakon čega se od ponuđača dobiva kupljena roba ili usluga, napominje Pantaler, dodajući da već postoje planovi za širenje i izvan granica, ali je svjesna da prije toga treba pobuditi i održati interes za novi, ali zato osjetno povoljniji način kupovine preko portala UloviMe.hr.

Kao primjere, navodi tri slijeda jela uz čašu vina u restoranu i zalogajnici Šanjek uz 50 posto popusta, zatim kozmetički paket od 10 tretmana radiofrekvencije lica s kolagenom uz 50% popusta, zdravstveni pregledi uz 30% popusta pa kozmetički paket od 30 tretmana za tijelo uz 60% popusta. Tu je i kemijsko čišćenje jakne, kaputa ili odijela po akcijskoj cijeni, uz koji dobivate gratis glačanje 2 kg odjeće, zatim adventska putovanja u Innsbruck, Veronu, Veneciju i Celje po akcijskim cijenama, profesionalna fotografiranja vjenčanja po 30% nižoj cijeni, mjesečni tečaj Argentinskog tanga po 50% nižoj cijeni, proizvodi tvrtke Bauwelt po posebnim akcijskim cijenama samo na portalu - peći, božićni artikli te mnogi drugi proizvodi, razni OPG proizvodi po posebnim cijenama, nove leće na tržištu po 50% ......i mnogo drugih akcijskih ponuda!

- Na UloviMe.hr možemo ponuditi bilo koji proizvod, ukoliko je njegova cijena uistinu povoljna. To znači da nam se mogu javiti svi koji su spremni promovirati svoje proizvode ili usluge te ih ponuditi kupcima po posebnim akcijskim cijenama, pri čemu je veća vjerojatnost da će se određeni proizvod ili usluga zamijetiti i na kraju krajeva prodati. Ponuđačima koji se odluče za naše usluge promidžbe i prodaje jamčimo nižu proviziju od sličnih portala koja ide i do 40 posto, naglašava vlasnica tvrtke Ulovi me čiji se poslovni prostori nalaze u poslovnom centru Coning.